Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat, az Adatkezelési nyilatkozatot pedig itt találja).
Rendben

Céges nyelvtanfolyamok

Beíratkozás folyamatosan

Kihelyezett órák árai:4500-6000 Ft a szint függvényében

Nyelviskolánkban megtartott egyéni cég által fizetett órák általános órák ára: 5000 Ft-tól A1 A2 B1 C1 szinten
Céges tanfolyamaink, céges egyéni óráink online formában is elérhető


Csoportos céges óráinkra kérje árajánlatunkat!
Egész évben, előzetes telefonos egyeztetés alapján. További információért keresse Siklós Hedviget 06-20-9-555-562; vagy írjon emailt a következő címre: sandhnyelvstudio@t-online.hu

ANGOL/NÉMET CÉGES NYELVTANFOLYAMOK 
ÉRDEKES ÉS MEGFIZETHETŐ CÉGES NYELVTANULÁS AZ ALKALMAZOTTAKNAK
KIVÁLÓ KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGEK, IDEGEN NYELVEK TÁRGYALÓKÉPES ISMERETE ÉS A NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ÁPOLÁSA – EZEK MIND OLYAN TÉNYEZŐK, AMELYEK ELENGEDHETETLENEK A MUNKAVÁLLALÓK SZÁMÁRA, AMIKOR SZŰKÖS IDŐK JÁRNAK. A JÓ HÍR AZ, HOGY EGY HASZNOS ÉS ÉRDEKES CÉGES NYELVTANFOLYAMNAK NEM KELL FELTÉTLENÜL DRÁGÁNAK LENNIE...

Egy közelmúltban történt felmérés szerint a magyar munkavállalók egyharmada nem érzi úgy, hogy munkaadója a képességeinek megfelelően értékelné. A gazdasági válság és a stagnáló munkaerőpiac valóban nem adott túl sok munkavállalónak alkalmat arra, hogy előrelépjenek, de ahogy a munkaerőpiac helyzete egyre javul, a dolgok ezen a téren is megváltozhatnak – különösen, ha az illető rendelkezik a megfelelő nyelvtudással. 
Manapság mindenkinek rendelkeznie kell angol-német nyelvtudással, kiváltképp, ha közép- vagy felsővezető. A hatékony kommunikációs készségek minden munkavállaló hasznára válnak; és egyre több embernek kell napi szinten emaileket és faxokat írnia, prezentációkat és meetingeket tartania angol/német nyelven.

Ha Ön nem rendelkezik biztos nyelvtudással, ne csüggedjen. Rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy angol/német nyelvtudását fejlessze, valamint hogy egy idegen nyelv tárgyalóképes szinten való  elsajátításával az üzleti kommunikációs készségeit (telefonálás, emailezés, ügyfelek meggyőzése) is továbbfejlessze.

Jó például szolgálnak erre az S&H NYELVSTÚDIÓ kihelyezett, személyes igényekre szabott céges nyelvtanfolyamai – különösen, ha a cég nemzetközi ügyekben is érintett, vagy többnemzetiségű csapattal dolgozik.
Ha a kihelyezett nyelvtanfolyamok nem egyeztethetők össze az Önök céljaival, kérem, fontolja meg, hogy hozzájárul alkalmazottai nyelviskolánkban való tanításához. 

AZ ANGOL ÉS NÉMET NYELVTANÍTÁS TERÉN SZERZETT TAPASZTALATUNK A KÖVETKEZŐ TERÜLETEKRE TERJED KI:
  • reklám és marketing
  • pénzügyek
  • közgazdaságtan
  • kommunikációs technológia
  • jogi ügyletek
  • információs technológia
  • humánerőforrás
  • turizmus, vendéglátás ... és még sok más
Angol és német nyelvi kurzusaink elérhetőek mind egyéni, mind kiscsoportos oktatás keretein belül az alkalmazottak számára, és folyhatnak akár az Önök irodájában, akár egy Önök számára kényelmes helyen, vagy a nyelviskola oktatótermeiben.

A kurzusok tartalmát minden esetben az Önök munkával kapcsolatos szükségleteihez és céljaihoz igazítjuk. Az időpontok terén rugalmasak vagyunk, és alkalmazkodunk a Önök napirendjéhez. Kurzusainkat nyelvvizsga-központokban vizsgáztató tanárok tartják,  a kezdő szinttől  egészen a felsőfokig.

A KIHELYEZETT NYELVTANFOLYAMOK ÁRAI
KIHELYEZETT ÁLTALÁNOS NYELVTANFOLYAMOK (MINDEN SZINT): 50000 FT/ ÓRA
KIHELYEZETT ÜZLETI NYELVTANFOLYAMOK (MINDEN SZINT): 6000 FT/ ÓRA

Nyelviskolánkban megtartott egyéni cég által fizetett órák üzleti és általános órák ára: 3300 Ft

JELENTKEZÉS ÉS BEIRATKOZÁS
Egész évben, előzetes telefonos egyeztetés alapján. További információért keresse Siklós Hedviget (+36 20 955 5562) vagy írjon emailt a következő címre: sandhnyelvstudio@t-online.hu

Interjúra felkészítő tanfolyamainkat egyénileg és csoportosan is indítjuk